NRO-congres Zoom IN | UIT op Onderwijskansen op 15 mei 2024

geplaatst in: Geen categorie | 0

Onderwijsprofessionals uit het basisonderwijs staan, samen met onderzoekers, woensdag 15 mei klaar om hun kennis en ervaring rondom onderwijskansen met jou te delen. Op het NRO-congres Zoom IN | UIT op Onderwijskansen verzorgen zij gezamenlijk workshops en presentaties. Ook voeren we met elkaar een eerlijk gesprek over achterstanden en kansen.

Kom naar deze dag als je jouw kennis wilt ophalen over effectieve aanpakken om onderwijsachterstanden te voorkomen en te verkleinen. Voor iedereen die zich inzet voor kansen voor de 15 procent basisschoolkinderen met het hoogste risico op achterstanden.

Dag en tijd
woensdag 15 mei, 09:00 uur – 15:30 uur
Locatie
De Woonindustrie, Nieuwegein (goed bereikbaar met OV en auto)

Ben jij leerkracht, taalcoördinator, schoolleider, IB’er of kwaliteitscoördinator? En wil je inspiratie opdoen en meer doen met effectieve aanpakken tegen onderwijsachterstanden? Lees meer bij Onderwijskennis/NRO en aanmelden voor het congres