Beroepsbeeld Leraar: laat jouw stem horen!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Beroepsbeeld Leraar – wat houdt het in?
Samen maken we het beroepsbeeld van de leraar. Als leraren en docenten weten wij als geen ander wat het beroep écht inhoudt. Met het Beroepsbeeld Leraar laten we de samenleving de essentie, realiteit en complexiteit van ons beroep zien. Maar ook welke verschillen er zijn tussen het po, vo, s(v)o en mbo. Het Beroepsbeeld Leraar wordt in april 2024 openbaar gemaakt.

Wat is er tot nu toe opgehaald?
In het voorjaar van 2023 hebben 600 leraren en docenten hun verhalen gedeeld ten behoeve van het Beroepsbeeld Leraar. Met Beroepsbeeld Leraar on Tour is daarna met nog eens 300 leraren en docenten gesproken over de uitkomsten van het verhalend onderzoek.

Laat jouw stem nu horen!
Door middel van een enquête worden de uitkomsten van het verhalend onderzoek en de opbrengsten van de dialoogtafels getoetst en waar nodig aangescherpt. Wij vragen jou om mee te werken aan deze enquête. Dit duurt ongeveer 5-10 minuten. Had je eerder geen kans om mee te doen? De enquête staat open t/m 31 januari a.s.

Laat dan nu jouw stem horen en vul de enquête in!

Hartelijk dank voor jouw medewerking!