Meer weten over het vmbo? Speel de gratis Go VMBO game!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Ontdek talenten en interesses tijdens een ontdekkingstocht op de eerste schooldag. Stel vragen aan leerlingen en docenten én los puzzels op in lokalen. Ouders en leerkrachten vinden op de website govmbo.nl meer informatie over het vmbo.

Go VMBO game
De stap naar het voortgezet onderwijs is spannend en ook best moeilijk. Ook voor jou als leerkracht of ouder/verzorger. Want hoe geef je leerlingen de informatie die ze nodig hebben? De educatieve game Go VMBO helpt hierbij. Met deze game ontdekken leerlingen op een leuke en speelse manier alles over het voortgezet onderwijs in het algemeen en het vmbo in het bijzonder. In de game gaan leerlingen op ontdekkingstocht tijdens een eerste schooldag. Ze kunnen vragen stellen aan leerlingen en docenten, en puzzels oplossen in lokalen. Zo ontdekken ze gaandeweg het voortgezet onderwijs én hun eigen talenten en interesses. De game is onderdeel van het keuzeproces. Het is niet gekoppeld aan een speciale school en bevat dus ook geen reclame voor bepaalde scholen.

Promotiepakket
De game kan extra gepromoot worden op jouw school door het gratis klassenpakket te downloaden! Hiermee breng je de game onder de aandacht. Ga naar govmbo.nl/klassenpakket