Werkbezoeken inclusiever onderwijs

geplaatst in: Geen categorie | 0

Dit schooljaar organiseert het Steunpunt Passend Onderwijs (SPO) iedere maand een inspirerend werkbezoek aan een school of samenwerkingsverband waar steeds inclusiever gewerkt wordt. In deze agenda voor 2023-2024 kun je lezen welke initiatieven hun deuren openen en waar je met eigen ogen de manier van werken kunt ervaren, vragen kunt stellen en gelijkgestemden kunt ontmoeten. Kom jij dit schooljaar inspiratie opdoen voor je eigen school, schoolbestuur of samenwerkingsverband?

In schooljaar 2024-2025 een bezoek op jouw school?
Mogen collega’s uit het veld in het schooljaar 2024- 2025 ook een werkbezoek brengen aan jouw school of samenwerkingsverband? We horen het heel graag wanneer je open staat om, samen met het SPO, een inclusiever werkbezoek te organiseren in het volgende schooljaar. Mail dan naar: ilonawiegman@vo-raad.nl.