Webinar diversiteit & inclusie in het personeelsbestand

geplaatst in: Geen categorie | 0

Webinar
op 12 oktober 2023 van 12.00 tot 13.00 uur.

Doelgroep
Alle professionals in het voortgezet onderwijs: bestuurders, directeuren, teamleiders, P&O’ers, arbodeskundigen, pmr-leden, docenten en onderwijsondersteunend personeel.

De Nederlandse samenleving wordt steeds diverser en dat is ook te merken in en voor de klas. Het bevorderen van inclusie op scholen is daarom erg belangrijk. Professionals zien het belang van meer diversiteit onder het schoolpersoneel, maar waar begin je als je inclusief werkgeverschap en diversiteit en inclusie meer handen en voeten wilt geven in school? Wat werkt wel en wat werkt niet als het aankomt op de inzet van diversiteitsinterventies? Voion organiseert een webinar met enkele deskundigen om hierover het gesprek aan te gaan. Meer informatie en en aanmelden

Onderzoek naar gelijke kansen in het Rotterdamse voortgezet onderwijs: Structureel beleid is nodig om inclusie te bevorderen