NRO-congres 2023: Wegwijs met onderwijs en onderzoek

geplaatst in: Geen categorie | 0

Wil jij met kennis uit onderzoek de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs versterken? Laat je inspireren op het NRO-congres op woensdag 8 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Op het NRO-congres staan actuele onderwijsvraagstukken en evidence-informed werken centraal. Wil jij meer leren over het vormgeven van effectief onderwijs? Kom je voor inzichten uit onderzoek over werkplekleren of de inzet van technologie? Of wil je meer weten over gelijke kansen en toegankelijk onderwijs? Het NRO-congres biedt een uiteenlopend programma aan rondom deze en andere thema’s in het onderwijs. Gedurende de dag kun je je in één of meerdere thema’s verdiepen en sessies volgen die allemaal zijn onderbouwd met onderwijsonderzoek. De presentaties worden gegeven door onderzoekers, beleidsmakers en professionals uit de onderwijspraktijk.

Voor wie?
We verwelkomen professionals uit alle onderwijssectoren die direct of indirect betrokken zijn bij onderwijspraktijk, -beleid en -onderzoek. Van docenten en schoolleiders tot lerarenopleiders en beleidsmakers, voor iedereen met interesse in evidence-informed werken is er aansprekend aanbod. Het congres biedt daarnaast volop gelegenheid om je kennis en ervaring te delen met vakgenoten die – net als jij – het onderwijs willen versterken met kennis uit onderzoek.

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 8 november 2023
  • Tijd: 9.00 – 18.00 uur
  • Locatie: Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht
  • Kosten: 69,- euro inclusief btw
  • www.nro-congres.nl