Nieuw en toegankelijk: de cao-mbo als website

geplaatst in: Geen categorie | 0

Goed nieuws! Vanaf nu kun je gemakkelijk in één oogopslag alle cao-afspraken vinden over onder meer salarisbedragen, ouderschapsverlof en de medezeggenschap in het mbo. Daarvoor is de handige website cao mbo in het leven geroepen. Je kunt nu snel de specifieke onderwerpen bekijken waar je meer informatie over wilt als werknemer of als werkgever. Bladeren in het (gedrukte) cao-boekje is daardoor niet langer nodig! Alle informatie is nu overzichtelijk op de website te vinden.

De vakbonden en werkgevers in het mbo hebben de website ontwikkeld om de cao mbo toegankelijker te maken. Zodra de nieuwe cao-teksten voor 2023-2024 zijn afgesloten, vind je deze uiteraard ook op de nieuwe cao mbo-website.

Kan het nóg beter?
We zijn benieuwd naar jouw mening over de nieuwe website. Heb je suggesties ter verbetering of loop je ergens tegenaan? Wij horen graag van jou hoe de website nog gebruiksvriendelijker kan. Stuur jouw suggesties of opmerkingen naar info@sommbo.nl.