Acties in het voortgezet onderwijs!

geplaatst in: Geen categorie | 0

We hebben er allemaal last van, een torenhoge inflatie! Ook het personeel in het voortgezet onderwijs heeft daarom recht op een fatsoenlijke loonsverhoging. Daarvoor is het nodig dat het Kabinet met extra geld komt om dit mogelijk te maken.

Al eerder riepen de werkgevers in alle onderwijssectoren het Kabinet om een stap te zetten. Maar met de aangekondigde bezuinigingen is de kans niet groot dat het Kabinet over de brug komt! Onbegrijpelijk in een tijd dat we heel veel nieuwe mensen in het onderwijs nodig hebben. Daarom is het van belang om nu onze stem te laten horen!

Daarom organiseren we op 25 mei op diverse plekken van 17.00 tot 17.30 uur protestacties. Hierbij nodigen we je uit om op een van deze plekken (nadere informatie volgt op de website) onze roep te ondersteunen.

Ondersteun de eis van de gezamenlijke bonden FvOv, AOb, FNV en CNV: Kabinet, kom over de brug met extra geld.

Actieflyer