Impuls open leermateriaal: gebruikers gezocht

geplaatst in: Geen categorie | 0

Open leermateriaal biedt een kans om het onderwijs verrijken. Het programma Impuls Open Leermateriaal ondersteunt leraren, verbindt scholen en maakt het mogelijk om open leermateriaal beter te gebruiken.

Hoe komt open leermateriaal in de praktijk het beste tot zijn recht? Om dit te ontdekken, ondersteunt Impuls Open Leermateriaal twaalf pilotprojecten met begeleiding en subsidie. Deze pilots zijn gestart in oktober 2022 en januari 2023, en de derde ronde gaat binnenkort van start. De kennis die we opdoen in de pilot stellen we beschikbaar voor andere scholen, zodat ook zij kunnen leren van de ervaringen met open leermateriaal.

Heb jij ervaring met open leermateriaal, of kan jij ondersteuning gebruiken?

Impuls Open Leermateriaal is op zoek naar leraren en leidinggevenden die ervaring hebben met het gebruik van open leermateriaal! Jouw geleerde lessen, tips, goede en minder goede ervaringen gebruiken we om handreikingen te ontwikkelen waarmee we andere onderwijsprofessionals en scholen kunnen helpen. Daarom komen we graag op jouw school langs of plannen we een online afspraak. Je kunt hierbij ook jouw vragen over open lesmateriaal stellen om zo het gebruik van open leermateriaal op jouw school verder te ontwikkelen.