Dag van de Lerarenopleider 2022

geplaatst in: Geen categorie | 0

Op vrijdag 4 november 2022 vindt de Dag van de Lerarenopleider plaats. Op verschillende manieren wordt die dag aandacht besteed aan het vak van lerarenopleider. Ook worden lerarenopleiders door directies, collega’s en studenten in het zonnetje gezet.

Wat kun jij doen om:

  • Landelijke bekendheid geven aan de beroepsgroep van lerarenopleiders;
  • Meer aandacht creëren voor de rol van de lerarenopleider;
  • Lerarenopleiders in het zonnetje (laten) zetten?

Het zou mooi zijn als deze dag op zoveel mogelijk plaatsen gevierd wordt!

Neem het initiatief om deze dag ook op jouw werkplek te vieren. Je kunt bijvoorbeeld een activiteit organiseren met collega’s, zoals een gesprek rondom een bepaald thema of een koffiemoment met wat lekkers. Breng deze dag ook bij je leidinggevende onder de aandacht, zodat mogelijk een aardigheidje voor jou en je collega’s geregeld kan worden.

Op www.dagvandelerarenopleider.nl bij Velon (van voor door lerarenopleiders) vind je meer informatie en inspiratie wat je die dag kunt doen.