NRO- en NWO-informatiebijeenkomsten voor lerarenbeurzen

geplaatst in: Geen categorie | 0

Leraren die overwegen om een onderzoeksbeurs aan te vragen bij het NRO of NWO, kunnen op 7 of 11 oktober een ONLINE bijeenkomst bijwonen.

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap financiert vijf beurzenprogramma’s voor docenten. Met deze beurzen worden docenten voor een deel van hun aanstelling vrijgesteld om promotie- of postdoconderzoek te doen. Hiermee kunnen zij zich op academisch niveau verder ontwikkelen. Daarnaast komt de opgedane kennis en onderzoekservaring ten goede aan de kwaliteit van het onderwijs.
Voor drie van deze vijf beurzen zijn binnenkort aanvraagtrajecten.

Promotiebeurs
Overweeg je mee te dingen naar een Promotiebeurs voor leraren (po, vo, so, mbo, hbo), dan kun je je hierover laten informeren op een speciale informatiebijeenkomst op vrijdag 7 oktober 2022. Deze duurt van 13:30 tot 16:00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht.

Meer informatie en aanmelden 7 oktober 2022

PromoDoc (po) of PostDoc (vo)
Dinsdag 11 oktober 2022 van 16:00-17:00 uur geeft het NRO een toelichting op deze twee lerarenbeurzen.
Als je een aanvraag wilt indienen binnen PromoDoc 2022 (po) of PostDoc-VO 2022 (v(s)o, mbo), dan kun je hier al je vragen stellen over bijvoorbeeld de beurs, het aanvraagformulier of de beoordelingsprocedure. Belangstellenden voor deze twee beurzenprogramma’s dienen zich ook vooraf aan te melden.

Meer informatie en aanmelden 11 oktober 2022