Subsidie tweede lerarenopleiding snel aanvragen op 1 oktober!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Leraren die bevoegd zijn en een tweede lerarenopleiding willen volgen waarvoor instellingscollegegeld betaald moet worden, kunnen subsidie tweede lerarenopleiding (STL) aanvragen. Deze subsidie geldt voor het eerste en tweede studiejaar afzonderlijk voor een bedrag van maximaal €6.000,-.

De subsidie is aantrekkelijk voor bevoegde leraren die een extra vak willen leren of leraren die een overstap naar een andere sector willen maken. Maar ook voor bevoegde leraren die nu niet in het onderwijs werken en die een bevoegdheid in een tekortvak willen halen.

De subsidie kan aangevraagd worden van 1 oktober t/m 31 december 2022.

Hoe eerder je aanvraagt, hoe groter de kans is dat je de subsidie krijgt. Er is een beperkt budget en we behandelen de aanvragen op volgorde van binnenkomst. Op = op!

Voor het studiejaar 2022-2023 kun je de subsidie aanvragen van 1 oktober tot en met 31 december 2022. Ook als je al in februari 2022 bent gestart. Voor het studiejaar 2021-2022 kun je niet meer aanvragen.

Alle voorwaarden en aanmelden bij DUO

Factsheet van Voion: Routes naar werken in het voortgezet onderwijs