Alles rondom medezeggenschap: webinar & congres, handreiking & toolkit

geplaatst in: Geen categorie | 0

Webinar: De MR op jouw school professionaliseren.
Om je werk als (G)MR-lid goed te kunnen doen, is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van je taken en over voldoende kennis beschikt om ze uit te voeren. Anders wordt meepraten over beleid lastig. Hoe kun je de professionaliteit van jouw medezeggenschapsraad versterken?

Sterk Medezeggenschap organiseert op dinsdag 21 juni van 16:00 tot 17:00 het webinar: De MR op jouw school professionaliseren. Tijdens deze online sessie gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over het verbeteren van de kwaliteit van medezeggenschap.
Meer informatie en aanmelding

Handreiking: Waar vind je goede inhoudelijke informatie voor je (G)MR-werk?
Om je werk als (G)MR-lid goed uit te kunnen voeren, moet je op de hoogte zijn van bepaalde zaken. Anders wordt meepraten over de vele beleidselementen lastig. Maar waar vind je goede inhoudelijke informatie voor je (G)MR-werk? Om (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraden hierbij te helpen, heeft Sterk Medezeggenschap een handreiking gemaakt. Hierin sommen we een aantal websites op die heldere, inhoudelijke informatie bevatten die jou van pas komen en verder helpen bij je (G)MR-werk.

Toolkit voor nieuwe MR-leden
Om nieuwe MR-leden op weg te helpen, heeft Sterk Medezeggenschap een starterskit ontwikkeld met handige artikelen en praktische tips. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor een vliegende start van jouw medezeggenschapswerk.

Save the date WMS congres
Op 16 november zal het WMS congres plaatsvinden in de ReeHorst in Ede.

MR-nieuws volgen?
Kijk op de website van Sterk Medezeggenschap