FvOv-vacature – Decentrale onderhandelaar arbeidsvoorwaarden

geplaatst in: Geen categorie | 0

Door het vertrek van een van onze onderhandelaars is er met ingang van het cursusjaar 2022/2023 een vacature ontstaan voor de functie van ‘decentrale onderhandelaar arbeidsvoorwaarden’ in (voornamelijk) de provincie Gelderland.

Lijkt het je interessant om je naast je onderwijsbaan twee dagen per week voor jouw collega’s in het onderwijs in te zetten, dan is hier je kans!

Je voert onderhandelingen (samen met de onderhandelaars van de overige onderwijsvakbonden) met de werkgevers in het onderwijs. Onderwerpen van overleg zijn lokale uitwerking van de cao en uit de cao voortvloeiende afspraken en de rechtspositionele consequenties van reorganisatie en fusie. Wanneer er een resultaat wordt bereikt wordt dit met de leden van de bij de FvOv aangesloten verenigingen teruggekoppeld.

Lees meer

Leden van NVOP kunnen zich tot uiterlijk 14 maart 2022 aanmelden voor deze functie bij info@nvop.nl.