Leidraden: door onderwijs en wetenschap samen

geplaatst in: Geen categorie | 0

Op de website Onderwijskennis.nl vind je onder andere alle informatie over de leidraden van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO). Dit zijn publicaties die tot stand komen in nauwe samenwerking tussen onderzoekers en onderwijsprofessionals. Hierin wordt wetenschappelijke kennis gebundeld over thema’s die belangrijk zijn voor het vergroten van onderwijskansen. Op basis hiervan worden praktische aanbevelingen gegeven.

Onderwijskennis.nl verbindt onderwijsonderzoek en de onderwijspraktijk. Met deze kennis uit onderzoek verbeter je als onderwijsprofessional het dagelijks werk. Benut wetenschappelijke inzichten, publicaties, kennisbronnen en tools van diverse partners.

Downloads (de leidraden, bijbehorende posters en infographics en over de totstandkoming van de leidraden).