WMS congres 24 november: Wendbare medezeggenschap

geplaatst in: Geen categorie | 0

Op woensdag 24 november 2021 vindt de 15e editie van het WMS-congres plaats. Het congres staat dit jaar in het teken van ‘wendbare medezeggenschap’. Naast actuele thema’s en basics voor ieder MR-lid, is er deze editie ook aandacht voor de positie en de rol van medezeggenschap bij kansengelijkheid, ethische keuzes en inclusiviteit.

Online én fysieke bijeenkomst
Verdeeld over twee rondes organiseren verschillende onderwijsorganisaties 20 interessante workshops die je zowel online als fysiek kunt bijwonen. Het congres is interessant voor leden van de (G)MR’s, besturen en schoolleiders in het primair en voortgezet onderwijs.

Waar is het congres?
Het congres vindt fysiek plaats in de ReeHorst in Ede (plaats voor 100 deelnemers) én online via het virtuele evenementenplatform Let’s Get Digital (plaats voor 500 deelnemers).

Wil jij er bij zijn?
Meer informatie over programma en kosten en aanmelden