LOF-festival 4, 5 en 6 oktober

geplaatst in: Geen categorie | 0

Op maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 oktober is het laatste (online) festival van het LerarenOntwikkelFonds (LOF). Tijdens het festival zijn er inspirerende LOF-workshops en activiteiten voor het mbo, vo en po. Op 6 oktober kun je ook fysiek deelnemen.

Voorbeelden van workshops: Urban Teaching (op 4 oktober) van Adnan Delić en Brechje Brand-Nekkers, het bespreken van moeilijke onderwerpen in de klas (op 5 oktober) van Renda Wolthaus, op 6 oktober presentatie van het LOF-onderzoek door Marco Snoek en Mathijs Drummen die als oud LOF-deelnemer zijn LOF story vertelt.

Naast het online workshop programma komt een mooie LOF-snackbox beschikbaar met daarin tools om te pionieren, inspiratie van pionierende leraren, ontspanning, artikelen over LOF-leraren etc.
Na het LOF-festival bestaat LOF niet meer in de huidige vorm. Een mooi moment dus om stil te staan bij de afgelopen jaren, maar ook hoe je verder kunt gaan de komende periode, in welke vorm dan ook.

Programma en aanmelden