VCP Publieksjaarverslag 2020

geplaatst in: Geen categorie | 0

vcp nvopDe VCP heeft haar publieksjaarverslag 2020 gepubliceerd.

Het publieksjaarverslag 2020 staat voor een groot deel in het teken van corona. De pandemie loopt er als een rode draad doorheen. Mede vanwege corona zijn aan het dossier werk en inkomen twee artikelen gewijd. Ook de pensioenontwikkelingen komen uitgebreid aan bod. Naast enkele interviews is er aandacht voor de betekenis van onze eigen professionals in het pandemiejaar en de groei van VCP Young Professionals.

Het publieksjaarverslag is als volgt ingedeeld

  • Voorwoord van de voorzitter
  • De VCP: De VCP in tijden van corona
  • Dossiers: de belangrijkste gebeurtenissen van 2020
  • Interviews: onze mensen aan het woord
  • Ontwikkelingen: de VCP als netwerkorganisatie en onze communicatie

Het is heel eenvoudig bij de artikelen te komen, door van boven op de hoofdpagina naar beneden te scrollen en door te klikken. Door in een artikel op het kruis rechtsboven te klikken kom je weer terug op de hoofdpagina.