Derde tussenadvies van de wetenschappelijke Curriculumcommissie over examenprogramma’s VO opgeleverd

geplaatst in: Geen categorie | 0

De Curriculumcommissie heeft haar derde tussenadvies ‘Examenprogramma’s in perspectief’ aangeboden aan minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media). Het advies gaat over de bijstelling van de examenprogramma’s voor het voortgezet onderwijs. Ook heeft de commissie een studie over kansengelijkheid opgeleverd, waarna in september nog een studie volgt over samenhang en vaardigheden. De Minister heeft het tussenadvies op 9 juli aangeboden aan de Tweede Kamer.

Tussenadvies 3 en de bijlagen

 

In twee podcasts vertellen voorzitter vertellen voorzitter van de commissie Roel Kuiper en commissielid Nienke Nieveen over de belangrijkste punten van het derde advies en over de achtergrond van de commissie.

Het complete bericht van de commissie (inclusief de podcasts)