VCP video deel 1 over de pensioenen en CMHF Pensioenpost

geplaatst in: Geen categorie | 0

De VCP gaat de komende tijd een reeks video’s uit brengen over pensioenen? In de aanloop naar de verkiezingen is een eerste VCP Pensioenupdate gemaakt, over belangrijke thema’s als de AOW, de voortgang naar het nieuwe pensioenstelsel en de problemen die zich kunnen voordoen als je een deel van je pensioen naar voren haalt.
Er wordt achter de schermen ook hard gewerkt aan een serie korte video’s die het huidige stelsel, het nieuwe stelsel en de transitiefase uitleggen. Niet alleen vragen als “Wat is pensioen?” of “Wie praat er allemaal mee over mijn pensioen?”, worden beantwoord. Ook vragen als “Wat is een dc-regeling?” en “Vertel eens wat over de risicohouding?” of “Wat is de solidariteitsreserve?”, zullen aan bod komen.

De eerste Pensioenupdate video

Meer nieuws in de CMHF Pensioenpost
Op 31 maart verscheen de nieuwste CMHF Pensioenpost met daarin o.a. de stand van zaken rond het nieuwe pensioenstelsel en verslag uit het overleg van het Verantwoordingsorgaan met het bestuur van ABP.