LOF-driedaagse 3-4-5 februari

geplaatst in: Geen categorie | 0

Op 3, 4 en 5 februari kunnen leraren en schoolleiders deelnemen aan de LOF-driedaagse rond het thema

Zoek de verbinding

Het LerarenOntwikkelFonds nodigt pionierende leraren én schoolleiders van harte uit om deel te nemen aan online workshops en LOF-cafés vol tips en inspiratie. Alle workshops worden gegeven door collega leraren schoolleiders of door partners van LOF.

3 februari – woensdag
Onderwijsinnovator Jan Fasen van Agora Niekée trapt de driedaagse af op woensdag 3 februari. Hij houdt een inspirerend verhaal over de rol van de schoolleider bij het stimuleren van pionierende leraren op school. Daarnaast is er woensdagmiddag een LOF-café met Lucelle Deneer; “Denk niet zwart-wit”. Een interactieve, online bijeenkomst waar bezoekers met elkaar in gesprek gaan over gelijke kansen voor iedere leerling.

4 februari – donderdag
De volgende dag hebben we vier activiteiten in petto:
1 – Vier types online leerlingen – hoe ga je daar mee om?
2 – Op een veilige manier feedback geven.
3 – Hoe houd je leerlingen actief bij de online les?
4 – LOF-café: met schoolleider Margreet Agterhuis, over het belang van innovatieve leraren in je team en de do’s and don’ts voor de juiste ondersteuning.
En: een mooie afsluiter van de dag met een energieke en inspirerende sessie van Jochem Uytdehaage, over zijn geleerde lessen van 20 jaar topsport.

5 februari – vrijdag
De vrijdag sluiten we de driedaagse met nog twee mooie sessies:
1 – LOF-café – Fake nieuws, hoe ontdek je het en hoe ga je er mee om?
2 – Workshop – Hoe speel je in op de leerbehoefte van je leerling/student en hoe zorg je ervoor dat jouw les impact heeft.

Meer informatie en aanmelden