LOF-magazine: Over bewezen aanpak onderwijsvernieuwing

geplaatst in: Geen categorie | 0

Vers van de pers!

Waarom werkt de aanpak van LOF en zetten leraren zo daadwerkelijk onderwijsvernieuwingen in gang? In het LOF-magazine lees je er alles over. Hierin vertellen leraren hoe zij met ondersteuning van LOF aan de slag gingen met hun onderwijsvernieuwing en waarom zij succesvol waren. Doe inspiratie op en ga aan de slag om je eigen onderwijs in het po, vo of mbo te vernieuwen. Lees het magazine.

Ook meedoen aan LOF

LOF biedt meer dan alleen ondersteuning aan LOF-leraren. Tijdens de week van LOF van 5 tot en met 7 oktober konden alle leraren in Nederland meedoen aan workshops over actuele thema’s, zoals online lesgeven.
Goed nieuws: LOF blijft nog het gehele schooljaar dit soort workshops geven onder de naam ’themalabs’.

Volg het LerarenOntwikkelFonds op haar site of via social media om bijvoorbeeld mee te kunnen doen aan een themalab naar keuze.