Week van LOF: Krachtig leraarschap

geplaatst in: Geen categorie | 0

Van 5 tot en met 9 oktober wordt de week van LOF ‘Krachtig leraarschap’ georganiseerd!

De leraren uit het mbo, vo en po die hun LOF-subsidieaanvraag gehonoreerd hebben gekregen bij, starten in de Week van LOF met hun begeleidingsprogramma. Via LOF kunnen ze hun innovatieve idee in de praktijk brengen om het onderwijs te verbeteren en te werken aan hun eigen ontwikkeling als leraar.

Online workshops
Leraren in het po, vo en mbo kunnen deelnemen aan verschillende online workshops over innovatie en krachtig leraarschap. De workshops gaan onder andere over: de inzet van films in de les; hybride lesgeven; online non-verbale communicatie; kennismaken met de Kennisrotonde; hoe hou je pubers online bij de les? Etc.
Je kunt je aanmelden voor één of meerdere sessies en/of de keynote.

Keynote in webinar: Pedro de Bruyckere is onder andere bekend van het uitpluizen van onderwijsmythes. Op woensdag 7 oktober spreekt hij in zijn webinar over de invloed van online lesgeven op leraren en leerlingen.

Het LerarenOntwikkelFonds (LOF), het fonds voor en door leraren!