Actuele protocollen po, (v)so en vo

geplaatst in: Geen categorie | 0

Aangepaste protocollen basisonderwijs en speciaal basisonderwijs. 
Naar aanleiding van de laatste aanpassing op de coronamaatregelen zijn de nieuwe versies van de protocollen basisonderwijs en speciaal basisonderwijs verschenen.

Protocol basisonderwijs
Protocol speciaal basisonderwijs
Zie ook weeropschool.nl

Volledig openen voortgezet onderwijs en vso
Het kabinet heeft op 24 juni 2020 besloten dat vanaf 1 juli – op basis van het advies van het OMT – de 1,5 meter afstand tussen alle leerlingen onderling in het voortgezet onderwijs wordt losgelaten. Dit geldt ook voor leerlingen in het VO die 18 jaar of ouder zijn. De afstand van 1,5 meter tussen onderwijspersoneel en leerlingen blijft wel gehandhaafd, net als tussen onderwijspersoneel onderling. Vóór de zomervakantie mogen scholen de ruimte die vrijkomt door het schrappen van de 1,5 meter-regel tussen leerlingen desgewenst al gebruiken. Na de zomervakantie openen scholen hun deuren volledig.

Protocol voortgezet onderwijs
Protocol voortgezet speciaal onderwijs