Campagne ‘Werken in het onderwijs. De baan van het leven.’

geplaatst in: Uncategorized | 0

Werken in het onderwijs is net zo mooi, heftig, dankbaar en veelzijdig als het leven zelf. Dat is het idee achter: ‘Werken in het onderwijs. De baan van het leven.’
Werkgevers, vakbonden, gemeenten, onderwijspartners, leraren en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap hebben de krachten gebundeld voor dit initiatief. Samen willen we het imago van werken in het onderwijs verbeteren, zodat onderwijsprofessionals de waardering krijgen die ze verdienen. 
De campagne richt zich op leraren, schoolleiders en ander onderwijzend personeel, maar ook op studenten, zij-instromers en het algemene publiek. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst voor het onderwijs.
Help mee met het verspreiden van de verhalen om samen te laten zien dat werken in het onderwijs een prachtig vak is. Heb je een mooi verhaal voor de website, mail dit dan naar debaanvanhetleven@gmail.com.